Waarom individuele coaching?

Waar alle verandering onveranderlijk is, en onzekerheid permanent is Hou-Vast nodig.

Je bent je prima bewust van een aantal zaken om je heen, je kunt anderen goed “lezen” en  je hebt ook nog een goed beeld van jezelf. Je kunt analyseren en soms weet je feiloos hoe anderen het moeten doen, maar lukt het jezelf gewoon niet om zaken te veranderen. Op zich is dat besef al voldoende voor de eerste stap. 

Bij uitstek geschikt voor

  • Mensen in nieuwe functies
  • Mensen geplaatst voor nieuwe uitdagingen
  • Mensen die een nieuwe weg willen inslaan

Wat biedt het je?

Bij individuele coaching wordt met jou onderzocht wat maakt dat je vastloopt in de gewenste verandering en hoe je dat kunt veranderen. Op basis van deze wens en wat bij je past komen we tot een plan van aanpak. Eventueel kunnen ook specifieke vaardigheden worden getraind. Coaching helpt je weer grip te krijgen, geeft (nieuwe) inzichten en zorgt voor overzicht. Op basis hiervan maak je nieuwe keuzes en kun je weer verder.

Tarieven Coaching

Particulier en Zakelijk

Vooraf aan ieder coachtraject vindt een persoonlijk kennismaking gesprek plaats. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In dit gesprek bepalen we samen of we met elkaar willen werken en wat de wederzijdse verwachtingen zijn.
Een consult duurt maximaal twee uur. De mogelijkheid bestaat om kort sparren, telefonisch of per mail. 

Is coaching onderdeel van je loopbaan, carrière of heb je de mogelijkheid om via je werk coaching te declareren, dan wordt er een offerte opgemaakt. De offerte is in afstemming met jou en met jouw stappenplan. 

De coaching gesprekken vinden in principe plaats in Haarlem op Huis te Zaanen.

Interesse gewekt?

Is je interesse gewekt én wil je weten wat individuele coaching voor jou kan betekenen? Wees welkom om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en een eerste intake. Je kunt me telefonisch bereiken via 06-54677021 of een mail sturen naar info@houvast.nl.